Wat betekent spiritualiteit voor mij?

Toen ik bezig was met het schrijven van een verhaal over wat spiritualiteit voor mij betekent, dacht ik aan u, de lezer van deze website. Wat zou u van mij willen weten? Wat voor informatie zou ik kunnen geven, zodat u mij en mijn werk zou leren kennen? Hoe zou ik het beste kunnen vertellen hoe ik in het leven sta en hoe ik u zou kunnen helpen?

Wat ik toen bedacht maar vooral voelde, is juist waar het om gaat: het gaat om wat je zelf voelt en denkt en wat je graag wil uitdragen naar anderen, wil leren door doen, door willen geven wat voor mij zo verschrikkelijk belangrijk is: weten dat je je leven moet leiden zodat je op het eind van je levensreis kunt zeggen: “Ik ben tevreden met welke lessen ik in dit leven heb mogen leren en ik hoop dat ik mijn naasten wat dierbaars heb mee kunnen geven.”

Bij de spirituele therapie zoeken we daarom samen vanuit het gevoel naar antwoorden op verschillende vragen. We gaan op zoek naar oplossingen in de spirituele beleving, zoals rouwverwerking, pijnbestrijding, kosmische healing, geleide meditatie en regressietherapie, maar ook voor  gezondheidsklachten kunt u bij mij terecht.

Spirituele THERAPIEËN EN SESSIES

Ontdek de kracht van spirituele therapieën en sessies bij Nama Rupa, waar ik je begeleid op een diepgaande reis naar innerlijke heling en groei. Mijn aanpak combineert eeuwenoude technieken met moderne inzichten om je fysieke, emotionele en spirituele welzijn te bevorderen. Of je nu kiest voor kosmische healing, regressietherapie, of een andere vorm van spirituele begeleiding, elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften en intenties. Bij Nama Rupa creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt loslaten, transformeren en je ware zelf kunt ontdekken.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor therapieën en sessie bij Nama Rupa. Hieronder tref je een opsomming aan van enkele therapieën. De therapieën zijn:

Kosmische healing.
Is een energetische “boost” door met mijn handen langs je lichaam te gaan, zonder aanraking, en de pijn weg te nemen en energie toe te voegen.

Regressietherapie.
Door middel van diepe meditatie terug naar het moment waar de pijn, de angsten, trauma’s e.d. begon.

Brandwonden, migraine en andere heftige pijnen overlezen
Een ‘ EHBO’ op afstand, door accute pijn weg te nemen via energie.

Mogelijkheden spiritualiteit

Ik kan je helpen met persoonlijke vragen of ondersteuning. Dit is bijvoorbeeld;

Readings (met foto’s lezen, kaartleggen en pendelen)

Huiskamersessies (een spirituele reading van 3 uur, met maximaal 6 personen)

Energetisch reinigen van uw huis, zodat er weer een positieve energie in uw huis ontstaat.

Cursus Spiritualiteit

Geef uw spirituele ontwikkeling een boost met deze cursus. 

Over het verloop van 10 maanden komen we 1 maal per maand bij elkaar met een gezelschap van maximaal 6 personen.

 
De start is in overleg en bij voldoende aanmeldingen.

Rouwverwerking

Door middel van gesprekken en het doorgeven van boodschappen van overleden naasten te komen tot acceptatie en verwerking van verlies. 

Verlies in alle niveaus, dus ook bijvoorbeeld verlies van banen, vriendschappen, verlies van mobiliteit.

Ontdek spiritualiteit met jouw persoonlijke spirituele reis bij Nama Rupa

Bij Nama Rupa neem ik je mee op een diepgaande reis naar innerlijke rust en persoonlijke groei. Spiritualiteit speelt een centrale rol in alles wat ik doe, met als doel jou te helpen een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen te vinden. Mijn praktijk biedt een breed scala aan spirituele therapieën en sessies, waaronder kosmische healing, regressietherapie en chakra balancing. Elke behandeling is ontworpen om jouw unieke behoeften te ondersteunen en een harmonieuze balans tussen lichaam, geest en ziel te bevorderen.

Mijn benadering van spiritualiteit is holistisch en omvat zowel eeuwenoude technieken als moderne inzichten. Dit stelt mij in staat om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je kunt loslaten, transformeren en je ware zelf kunt ontdekken. Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, emotionele heling, of spirituele verdieping, bij Nama Rupa vind je de begeleiding en zorg die je nodig hebt.

Kom langs en ervaar zelf de krachtige transformaties die spirituele therapieën bij Nama Rupa te bieden hebben. Samen werken we aan jouw welzijn en spirituele groei.