Wat betekent spiritualiteit voor mij?

Toen ik bezig was met het schrijven van een verhaal over wat spiritualiteit voor mij betekent, dacht ik aan u, de lezer van deze website. Wat zou u van mij willen weten? Wat voor informatie zou ik kunnen geven, zodat u mij en mijn werk zou leren kennen? Hoe zou ik het beste kunnen vertellen hoe ik in het leven sta en hoe ik u zou kunnen helpen?

Wat ik toen bedacht maar vooral voelde, is juist waar het om gaat: het gaat om wat je zelf voelt en denkt en wat je graag wil uitdragen naar anderen, wil leren door doen, door willen geven wat voor mij zo verschrikkelijk belangrijk is: weten dat je je leven moet leiden zodat je op het eind van je levensreis kunt zeggen: “Ik ben tevreden met welke lessen ik in dit leven heb mogen leren en ik hoop dat ik mijn naasten wat dierbaars heb mee kunnen geven.”

Bij de spirituele therapie zoeken we daarom samen vanuit het gevoel naar antwoorden op verschillende vragen. We gaan op zoek naar oplossingen in de spirituele beleving, zoals rouwverwerking, pijnbestrijding, kosmische healing, geleide meditatie en regressietherapie, maar ook voor  gezondheidsklachten kunt u bij mij terecht.

THERAPIEËN EN SESSIES

Er zijn verschillende mogelijkheden voor therapieën en sessie bij Nama Rupa. Hieronder tref je een opsomming aan van enkele therapieën. De therapieën zijn:

 • Kosmische healing.
  Is een energetische “boost” door met mijn handen langs je lichaam te gaan, zonder aanraking, en de pijn weg te nemen en energie toe te voegen.
 • Regressietherapie.
  Door middel van diepe meditatie terug naar het moment waar de pijn, de angsten, trauma’s e.d. begon.
 • Brandwonden, migraine en andere heftige pijnen overlezen
  Een ‘ EHBO’ op afstand, door accute pijn weg te nemen via energie.
Ik kan je ook helpen met persoonlijke vragen of ondersteuning. Dit is bijvoorbeeld;
 • Readings (met foto's lezen, kaartleggen en pendelen)
 • Huiskamersessies (een spirituele reading van 3 uur, met maximaal 6 personen)
 • Energetisch reinigen van uw huis, zodat er weer een positieve energie in uw huis ontstaat.
 • Energetisch reinigen van uw huis, zodat er weer een positieve energie in uw huis ontstaat.
Geef u spirituele ontwikkeling een boost met deze cursus. Over het verloop van 10 maanden komen we 1 maal per maand bij elkaar met een gezelschap van maximaal 6 personen. De start is in overleg en bij voldoende aanmeldingen.
Door middel van gesprekken en het doorgeven van boodschappen van overleden naasten te komen tot acceptatie en verwerking van verlies. Verlies in alle niveaus, dus ook bijvoorbeeld verlies van banen, vriendschappen, verlies van mobiliteit.