Voedingsintolerantie test

We hebben voedsel nodig voor het functioneren van ons lichaam, maar niet alle voeding is goed voor ons. Het kan zijn dat er een intolerantie is voor bepaalde voedingsstoffen. Dat is niet altijd direct merkbaar na het eten van de voeding, maar kan wel onze gezondheid en ons welbevinden beïnvloeden.

Ieder mens is verschillend en heeft een andere levensstijl. Hierdoor kan het zijn dat één ieder anders reageert op bepaalde voeding. Met deze voedingsintolerantietest kan ik op honderden soorten voeding controleren hoe het lichaam hierop reageert.

Door te kijken naar de rug wanneer het lichaam in contact is met de voeding(stof) zien we direct waar er een intolerantie is. Dit zorgt ervoor dat het lichaam meer rust krijgt wanneer het minder energie nodig heeft om intolerantie voeding te verwerken.

Techniek voedingsintolerantietest

In mijn praktijk  kunt u terecht voor een voedingsintolerantie test op basis van de principes van de Matrix-kleurentherapie. Met een intolerantie geeft het lichaam aan dat het deze voedingsstoffen (vaak tijdelijk) niet kan verteren. Deze intolerantie kan vervolgens weer gevolgen hebben op onze gezondheid en allerlei klachten met zich mee geven.

Ik heb een test set van allerlei voedingsstoffen, waarmee we kunnen testen voor welke stoffen (en in welke hoeveelheden) u overgevoelig bent. Aan de hand van de resultaten van de test bepalen we welke voeding goed voor u is. Samen kijken we vervolgens wat voor (tijdelijk) voedingsadvies u mee krijgt. Na een periode van 3 a 4 weken wordt er gekeken hoe het gaat en welke verbeteringen er opgetreden zijn. Aan de hand van deze resultaten stellen we een vervolgplan op.

Toepassing

Een voedingstolerantie test is het eerste deel van het behandeltraject binnen de Matrix-kleurentherapie. Dit kan er namelijk direct voor zorgen dat het lichaam meer ‘rust’ kan krijgen. 

De test kan echter ook afzonderlijk worden ingezet wanneer u dit wenst. Dit kan zowel voor, tijdens en los van een behandelplan.